MAVEX kezelések

A MAVEX egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz.

A MAVEX kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint. A termékeket állatokon nem tesztelik. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbiztosítással védi.

Értékes gyógynövények hatóanyagait és új generációs fitokomplexet tartalmaznak, mely a legmodernebb svájci kutatás és gyártechnológia eredménye. Különösen tiszta összetételük és hozzáadott vegyi anyagok hiány különösképpen alkalmassá teszi őket az összes bőrtípus számára. A bársonyos textura szinte egybeolvad a bőrrel, mélyen beszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet, a természetes illat pedig az érzékekre hat.

Forever Ganoderma öregedésgátló kezelés
16.800,-

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A Tavaszi Image mini kezelés az Őssejteknek és C-Vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frisseségét és üdeségét.

 
 
 
LA PERLA NERA
Active Vegetal Carbon Detox kezelés
 
12.900,-

Ennek a kivételes kezelésnek a titka egy új, forradalmi dermo-kozmetikai technológiában rejlik, mely az előrehaladott svájci kutatás eredménye: HÉT OLYAN AKTÍV MOLEKULA KIVÉTELES EREJE, amely exkluzív fitokozmetikumok komplexben formázva szinergikusan adódik össze. A bőr a kezelést követően azonnal ragyogó, fiatalos, friss és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak. Az arc visszanyeri életerejét. Bőrtípus: Fáradt, fakó és szürke, dehidratált és idősödő bőrre javasolt. Aknés bőrre is ideális.

 
 
 

Az árak Forintban értendőek.
Kozmetikai árjegyzék érvényes 2018.12.01-től.
Személyre szabott kezelések árai az árlistától eltérnek!