IMAGE Mini kezelések

Az Image Skincare kezelések nem csupán a peelingeket jelentik. A széles spektrumú termék kínálat lehetővé teszi a kezelések nagyszerű kombinálhatóságát.

Egyszerű dolgunk lenne, szinte ideális állapot, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy évszakok, a hideg és a meleg levegő váltakozása és bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen jellegű hatóanyagbevitel válik szükségessé.

Ez a természetes körforgás inspirálta a forradalmian új elképzelést az IMAGE kezelésekre vonatkozóan, és alkotójává vált a 4 évszak IMAGE mini kezeléseknek. Hatóanyagok tudatos megválasztása az időjárási körülmények függvényében olyan alap kezeléseket teremtett, melyek hiánypótlóak a szépségiparban.

Tavaszi Image Mini kezelés
9.900,-

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A Tavaszi Image mini kezelés az Őssejteknek és C-Vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frisseségét és üdeségét.

 
 
 
Nyári Image Mini kezelés
9.900,-

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a Nyári Image mini kezelések után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

 
 
 
Őszi Image Mini kezelés
9.900,-

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az Őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje. 

 
 
 
Téli Image Mini kezelés
9.900,-

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Az Illuminating arckezelés minden bőrtípusra kiváló. 

 
 
 
Tini Mini kezelés
6.900,-

Tisztító arckezelés tiniknek. 

 
 
 
Biomolekuláris lapmaszk kezelés
12.990,-

Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk! Az Image Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok - mintha egy hosszú hétvégét végigpihentük volna!

 
 
 

Az árak Forintban értendőek.
Kozmetikai árjegyzék érvényes 2018.12.01-től.
Személyre szabott kezelések árai az árlistától eltérnek!